Upravniku dela nikoli ne zmanjka

Delo upravnika na terenu.
Delo upravnika na terenu.

V podjetju Sintal Eko skrbijo za upravljanje večjega števila stavb. Njihovi upravniki v času letnih dopustov ne počivajo. V toplem vremenu izvajajo opravila, ki bi jih med letom težje, saj proizvodni sistemi v času letnih dopustov pristopajo k remontu in večja vzdrževalna dela takrat manj ovirajo naročnike pri izvajanju njihovih del. 

Večino del izvedemo sami

V podjetju Sintal Eko velik del vzdrževanja za naše naročnike izvedemo sami. Nekatera dela zahtevajo specialistična znanja, zato se pri njih poslužujemo podizvajalcev. Z rednimi podizvajalci imamo sklenjene letne pogodbe, izbiramo pa jih skupaj s svojimi naročniki. Predloge novim naročnikom podajamo na podlagi naših dolgoletnih izkušenj. Odločitev je seveda na njihovi strani. 

Poletje je čas za vzdrževalna dela

Poletni čas je primeren za obnovitev asfaltnih površin, ozelenitev in zasaditev površin pred novoprevzetimi zgradbami. V času, ko drugi počivajo, se izvaja čiščenje zunanjih fasad, letno servisiranje naprav za zagotovitev nemotenega ogrevanja, saj bo ogrevalna sezona pred nami, kot bi mignil. Poletne nevihte povzročajo razne okvare na objektih. Prihaja do okvar streh, kanalizacije, kakor tudi zalivanja in zamakanja vseh vrst, ki pa jih uspešno premagujemo.   

Delo upravnika stavb v pisarni
Delo upravnika stavb poteka tudi v pisarni.

Nudimo storitve najvišje kakovosti

Strokovnost zaposlenih z dodatnim izobraževanjem in zaposlovanjem ustreznih delavcev stalno izboljšujemo. Seveda je žal vedno prisotna razlika med kakovostjo opravljenih del, ki jo naročniki zahtevajo, in ceno, ki so jo pripravljeni plačati za tako kakovostno opravljeno storitev, vendar mi vztrajamo pri nudenju storitev najvišje kakovosti.

 

One thought on “Upravniku dela nikoli ne zmanjka”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *