Sintalovi interventi spet ustavili tatove papirja


zabojnik papir karton sintal
Po zaslugi Sintalove intervencije se je škoda zaradi kraj papirja bistveno zmanjšala.

Ljubljana, 22. 12. – Občan je sporočil Sintalovemu varnostno-nadzornemu centru, da neznanci praznijo zabojnik odpadnega papirja podjetja Snaga. Na kraj dogodka so poslali več intervencijskih ekip, ki so zasačile tri storilce v belem kombiniranem vozilu, polnem nakradenega papirja. Storilci so se poskušali odpeljati, vendar so jim interventi blokirali pot z vozili, tako da so bili primorani počakati na prihod policistov. Preračunljive kradljivce so policisti prevzeli v nadaljnji postopek.

Sintalova intervencija učinkovita proti krajam

V zadnjem času kraje papirja niso redek pojav. Pogostost kraj se viša skladno s potencialnim iztržkom za nakradeno in cena je v tem trenutku relativno visoka. Stroškov ne povzroča le odtujitev papirja, temveč tudi poškodbe na smetnjakih, saj morajo nepridipravi zlomiti ključavnico. Podjetje Snaga se je zato pred nekaj meseci odločilo za sodelovanje s Sintalovo intervencijo, kar se je že izkazalo za učinkovito preprečevanje škode.

3 thoughts on “Sintalovi interventi spet ustavili tatove papirja”

  1. Ti tatovi so, kakor razumem iz medijev, vedno eni in isti. Sintal jih zadrži, dokler ne prisveti policija, policija pa potem izpusti, ali kako?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *