Odlični varnostniki

Varnost svojega premoženja, našega zdravja in celo življenja smo pripravljeni prepustiti le pravim profesionalcem -zaupanja vrednim ljudem. Predstavljamo dva varnostnika, ki se v svojem delu vsakodnevno izkažeta. Zaradi zaupanja vrednega dela sta bila izbrana za varnostnika koncerna Sintal prvega trimesečja 2014.

tomi jenko sintal obala
Tomi Jenko, Sintal Obala

Tomi Jenko dela na Sintalu Obala kot intervent, veliko pa pomaga tudi na drugih področjih varovanja. Je zanesljiv, skrben in odgovoren. »Njegov odnos do dela in do naročnikov je izjemen,« pravi vodja operative na Obali Zoran Vovk. Za Tomija pravi, da je urejen, vesten, komunikativen in vedno pripravljen priskočiti na pomoč kjerkoli ga potrebujejo. »V treh letih ga še nisem videl slabe volje.«

Tomi pravi, da mu je všeč, da je delo razgibano, dinamično. Od raznolikih del, ki jih opravlja, pa najraje dela v intervenciji. »Kolektiv je super, z vsemi se dobro razumemo,« še pravi Tomi, ki svoj prosti čas najraje preživlja s svojim kolektivom številka ena – družino.

Elvis Mahmutovic, Sintal Celje
Elvis Mahmutović, Sintal Celje

»Elvis Mahmutović je izjemno zavzet za delo, natančen in vedno pripravljen pomagati,« pravi njegov vodja Klemen Medved. Zaradi teh in ostalih dobrih lastnosti, ki jih ima, so ga v Sintalu Celje, kjer dela, izbrali za varnostnika trimesečja.

O Elvisu Medved pove same lepe stvari: s sodelavci in naročniki dobro sodeluje, zna vzpostaviti kontakt, oceniti meje, lahko mu zaupajo vsako nalogo. Obvlada vsako delo, ki mu ga zaupajo. »Elvis je opravljal že skoraj vsa dela pri nas in vsa je opravljal dobro. Edino izvijača mu še nismo dali v roke,« malo za šalo, malo zares pravi Medved.

Kot pravi Elvis, mu je delo super, najbolj pa mu je všeč delo v intervenciji. V službi je zadovoljen, da pa delo lahko še uspešneje opravlja, si v prostem času baterije napolni s športom; fitnesom in borilnimi veščinami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *