Na Ravnah zadržali vlomilca, v Kranju jih dvakrat pregnali | Sintal varovanje

Ravne na Koroškem, Kranj, 13. 2. 2016 – V noči s petka na soboto so interventi Sintala zadržali vlomilca na Ravnah na Koroškem, v Kranju pa so jih dvakrat pregnali.

Sintal intervencija
Interventi koncerna Sintal so v noči na soboto, 13. 2. 2016, zadržali vlomilca na Ravnah. V Kranju pa so kar dvakrat na istem objektu preprečili namere nepridipravom.

V noči na soboto, malo po 3. uri, se je intervent Sintala Koroška odzval na sprožen alarm na varovanem objektu na Ravnah na Koroškem. Ob prihodu na objekt je takoj opazil, da je v varovani objekt vlomljeno skozi okno, v objektu pa se je še vedno nahajal vlomilec. Intervent je vlomilca zadržal in predal policistom.

Sintal Koroška je sicer 9. februarja praznoval svojo 12. obletnico, petkov dosežek ekipe pa še pripomore k prazničnemu vzdušju.

Kar dvakrat v eni noči pa so svojo srečo poskušali vlomilci na enem od varovanih objektov v Kranju. Že prvič, malo po 21. uri, so morali zaradi hitre intervencije praznih rok zbežati. Intervent Sintala je ugotovil, da so si pripravili prodajno blago ob ograji, a ga zaradi njegovega hitrega prihoda niso mogli odpeljati s sabo. Ekipa Sintala je o dogodku obvestila tudi policiste. Tako so bili, ko se je alarm sprožil tudi drugič, varnostniki Sintala in policisti ponovno »prehitro« na objektu. Tatovom ni po prvih informacijah uspelo odtujiti ničesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *